Valga noored annetasid vaheaja taskuraha Ukraina toetuseks

LEPM
Copy
Valga muuseumi huviringi noored koos juhendaja Marju Rebasega.
Valga muuseumi huviringi noored koos juhendaja Marju Rebasega. Foto: Valga muuseum

Valga muuseumi huviringi noored otsustasid grupi liikme ning juhendaja ettepanekul loobuda oma koolivaheaja taskurahast ning annetada see Ukraina noorte toetuseks.

«Kas olete märganud kui siirad ja toetavad on Eesti noored olnud selles traagilises olukorras Ukrainas toimuva üle. Vabaduse väljakul 25. veebruaril sõjavastasel meeleavaldusel seisis õlg-õla kõrval igast vanusest inimesi. Kokku tuldi Eesti erinevaist paigust. Noorte päralt on meie tulevik. Oleme tänulikud, et saame pakkuda oma lastele parimat haridust ning tulevikku. Aineoskuste seas panustab meie Eesti haridussüsteem just noorte heasoovlikkuse ja empaatiavõime arengule. Samuti kujundab kool noorte väärtushinnanguid, toetab laste kultuurilist identiteeti, ettevõtlikkust ja vastutuse võtmist kodanikuna,» lausus Valga muuseumi juhiabi-varahoidja Marju Rebane.

Ta lisas, et Valga muuseumi huviringi noored ei kahelnud hetkekski kui nende grupi liige Laura Kasesalu koos tema kui ringi juhendajaga tegid ettepaneku loobuda oma koolivaheaja taskurahast ning annetada see Eesti Punasele Ristile Ukraina noorte toetuseks.

«Valga noored kutsuvad üles teisigi Eesti noori tegutsema Ukraina toetuse nimel! Elagu vaba Ukraina!» lisas Rebane.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles