Eesti noored võistlesid maailma tippudega

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Karl Sebastian Dremljuga vahetas mõni aasta tagasi mäesuusatamise murdmaasuusatamise vastu. Samuti on ta tegelenud kergejõustikuga.
Karl Sebastian Dremljuga vahetas mõni aasta tagasi mäesuusatamise murdmaasuusatamise vastu. Samuti on ta tegelenud kergejõustikuga. Foto: Arvo Meeks

Norras said teoks juunioride ja U23 maailmameistrivõistlused murdmaasuusatamises. Osalejaid oli ligi 40 riigist.

Otepää klubi Karupesa Team esindaja Martin Himma sai kuni 23-aastaste noormeeste 15-kilomeetrisel klassikatehnika distantsil 28. koha. Vabatehnika sprindis lõpetas Himma 35. kohal.

Võru suusaklubi esindaja Johanna Udras sai juunioride viie kilomeetri klassikatehnika distantsil 38. koha. Sprindis oli ta aga 26.

Udrase klubikaaslane Karl Sebastian Dremljuga sai U23 vanuseklassi vabatehnika sprindi kvalifikatsioonis 7. koha. Oma veerandfinaalis jäi ta neljandaks ja sai kokkuvõttes 17. koha.

U23 vanuseklassi segateate võistluses sõitis Eesti võistkond koosseisus Kaidy Kaasiku, Martin Himma, Karl Sebastian Dremljuga ja Keidy Kaasiku välja 10. koha.

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles