Otepää MK-etapi kava tuleb kirev

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Üles astub ka James Werts World Project.
Üles astub ka James Werts World Project. Foto: Teet Raik

Tehvandi spordikeskuses 10.–13. märtsini toimuva BMW IBU laskesuusatamise maailmakarika­etapp pakub spordile lisaks ka muud meelelahutust. Võistluspaik avatakse iga päev kolm tundi enne esimest starti. Enne võistlust saab uudistada kohaliku kultuuri teed.

«Tutvustame saunakultuuri, Lõuna-Eesti toitu ja käsitööd ning kablakargamist. Seda kõike Reigo Ahvena trummimängu ja ägedate karmoškakamraadide saatel,» ütles ürituse publikuala juht Evelin Leima.

Lisaks on pere pisematele lastealad. Näiteks saab iga laps proovida märki lasta.

Igal võistluspäeval hoiab meeleolu kõrgel telereporter Jüri Muttika, kes vahendab muljeid tribüünidelt ja viib läbi kaasaelamise kiirkoolituse. Muttika juhtimisel on võimalik ka publikul oma võistlust pidada. Suurtel ekraanidel tuuakse publikuni intervjuud ning eelmiste sõitude tipphetked. Võistlust kommenteerivad Erik Østli Norrast ja kohalik staadionihääl Riho Järvelainen.

Suures publikutelgis esineb neljapäeval kollektiiv Cherrywood, reedel Karl-Erik Taukar, laupäeval James Werts World Project ja pühapäeval The Wet Cats. Laupäeval enne esimest starti hoolitseb staadionil publiku hea tuju eest Liis Lemsalu.

Pühapäeval astuvad enne võistlust staadionil üles kahekordsed Guinnessi rekordi omanikud – akrobaadid Maksim Nikolajev ja Andrei Medvedski.

Laupäeva hilisõhtul on järelpidu Otepää kultuurimaja pargis, kus külastajate hea tuju eest seisavad Comedy Estonia, DJ ja tuletantsijad. Lõkke ääres saab sooja ning pakutakse ka kehakinnitust.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles