Valgas läheb lähikuudel käima spordihoone ehitus

Tiit Loim
, reporter
Copy
Uus spordihoone kerkib Valga keskstaadioni äärde Kuperjanovi ja Enno tänava nurgale. Fotol esiplaanil olev hoone, kus tegutseb jõusaal, jääb hoolimata varasemast lammutusplaanist siiski alles.
Uus spordihoone kerkib Valga keskstaadioni äärde Kuperjanovi ja Enno tänava nurgale. Fotol esiplaanil olev hoone, kus tegutseb jõusaal, jääb hoolimata varasemast lammutusplaanist siiski alles. Foto: Tiit Loim

Valga tänavuses eelarves on investeeringute seas suurima summana kirjas kesk­staadioni serva kerkiva spordihoone ehitus, mis algab paari kuu pärast. Korda saab ka põhikooli ujula lekkiv bassein ning keskväljaku ääres on kavas alustada linna vanima puithoone remonti.

Valga vallavolikogu kinnitas hiljuti tänavuse valla eelarve. Investeeringute tabelist leiab suurima summana 1,55 miljoni euroga spordihoone ehituse, mille eeldatavalt üle kahe miljoni euro suurusest maksumusest moodustab 800 000 eurot haridusministeeriumi toetus. Uus võimla leevendab eeskätt Valga Priimetsa kooli ruumikitsikust, ent jääb avatuks ka teistele soovijatele. Vallavanem Monika Rogenbaumi sõnul on leping sõlmitud ning praegu käivad sealse alajaama ümbertõstmisega seonduvad tööd. «Alajaam on vaja ära liigutada ja see võtab omajagu aega. Aga paari kuu pärast on reaalselt oodata ehitustegevust.»

Jõusaali sisaldav hoone jääb alles

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles