Lõuna-Eesti Postimees avas oma esinduse ka Põlvas

Mati Määrits
, reporter
Copy

Läinud reedest on Põlva- ning miks mitte ka Võrumaa elanikel võimalik Lõuna-Eesti Postimehesse ja kõigisse teistesse Postimees Grupi väljaannetesse kuulutust panna või tellida ajaleht klienditeenindajaga Põlvas silmas silma kohtudes.

Lõuna-Eesti Postimehe klienditeenindus asub Põlva keskväljaku servas, kohe Kasper Autokaupade poe kõrval. Paljudele on see koht juba tuttav, sest varem asus samades ruumides Bürooteenused OÜ, kes otsapidi esindas ka mõningaid ajakirjandusväljaandeid.

Läinud reedest võtab vastavatud esinduses kuulutusi vastu ning vormistab ajalehetellimusi Postimees Grupi telemarketingi müügikonsultant-klienditeenindaja Katrin Tamm, kes tegi seni müügitööd kodukontorist. Nüüd saab ta esmaspäeval, kolmapäeval ja reedel ka «päris tööl» käia ehk kodust väljas klientidega otse suhelda.

Tamm tunnistas, et tegelikult võttis ta esimese kuulutuse vastu juba neljapäeval, mil oli parasjagu tööruumi sisustamas. Kuigi põlvamaalasest mees oli avamispäeva sassi ajanud, vormistas klienditeenindaja ostukuulutuse ära.

«Ta oli autoga kitsele otsa sõitnud ning soovis leida ajalehe kaudu oma Opelile uut iluvõret,» teadis Tamm ka ostusoovi tausta.

Reedel, avamispäeva ennelõunal võttis naine vastu esimese kaastundeavalduse ja lehetellimuse. «Kusjuures Lõuna-Eesti Postimehe tellinud naisega olin varem telefoni teel juba suhelnud,» märkis ta.

Müügikonsultant-klienditeenindaja rõhutas, et reisipaketi ning kalastuskaardi soovidega, millega kõige muu kõrval tegeles Bürooteenused OÜ, ei tasu tema poole pöörduda.

Kõigile lehetellijatele lubas Katrin Tamm kaasa anda kingituse.

Lõuna-Eesti Postimehe klienditeenindus asub veel Tartus ja Valgas. Lähiajal on esindus plaanis avada ka Võrus.

KLIENDITEENINDUS PÕLVAS

Lõuna-Eesti Postimehe klienditeenindus on Põlvas avatud E, K ja R kella 9–17, lõuna on 13–13.30.

Lisaks sularahale saab tasuda ka pangakaardiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles