Karikaetapp pakub head teenimisvõimalust

Sten Mahov
Copy
Triinu Klopets on Pizza Merano uus töötaja. Sel nädalal seisab tal ees kibekiire aeg. «Ei tea, mida oodata, aga kindlasti saame hakkama,» lausus ta.
Triinu Klopets on Pizza Merano uus töötaja. Sel nädalal seisab tal ees kibekiire aeg. «Ei tea, mida oodata, aga kindlasti saame hakkama,» lausus ta. Foto: Sten Mahov

Nagu teisedki Otepääl aset leidvad suur­üritused, pakub ka sel nädalal Tehvandi spordikeskuses toimuv laskesuusatamise maailmakarikaetapp kohalikele toitlustajatele head võimalust tulu teenida. Uusi töötajaid juurde ei võeta, küll aga leiavad rakendust kõik olemasolevad.

«Tegemist on suure ning olulise üritusega, mis toimub siin esimest korda. Rally Estonia oli ka mastaabilt suur, ei kujuta aga ettegi, kui suur see üritus on,» sõnas Otepääl koos abikaasaga pitsabaari Pizza Merano pidav Margit Meikar.

«Milliseks see kõik kujuneb, on raske prognoosida, sest nii mõnelgi nädalavahetusel olen mõelnud, et tuleb palju rahvast, aga koroonapasside küsimine on mõjutanud rahva käitumist,» lausus omakorda Edgari külalistemaja, poe ja trahteri juhataja Cärol Tutk.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles