Korrakaitsjad jagavad piiril Ukraina lastele mänguasju

Tiit Loim
, reporter
Copy
Valga abipolitseinikud Danvar Lendre (vasakul) ja Toomas Duvin algatasid kolleegide seas Ukrainast saabuvate laste heaks mänguasjade ja teiste esemete kogumise.
Valga abipolitseinikud Danvar Lendre (vasakul) ja Toomas Duvin algatasid kolleegide seas Ukrainast saabuvate laste heaks mänguasjade ja teiste esemete kogumise. Foto: PPA

Valga abipolitseinikud Danvar Lendre ja Toomas Duvin alustasid eelmisel nädalal Ukrainast saabuvatele lastele annetuste kogumist. Kogutud mänguasjad ja maiustused on mõeldud lastele lohutuse pakkumiseks.

Lendre ja Duvin hakkasid heategevuslikus korras annetusi koguma politseinikelt ja abipolitseinikelt. Annetuste seas on mänguasjad, joonistustarbed nagu pliiatsid, vildikad, joonistusplokid, värviraamatud, samuti maiustused. «Igasse pakki panime Kalevi komme ja väikse mahlajoogi ka,» lausus Toomas Duvin.

Pakid jagavad nad piiril riiki saabunud Ukraina põgenike lastele. See peaks piiril vormis ametnikke kohtavate laste kogemust lohutuse pakkumise abil helgemaks muutma. «Nädalavahetusel said esimesed pakid, mis tõime ja komplekteerisime, jagatud. Nad on päris õnnelikud olnud,» lisas Duvin.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles