Uue nädala alguses tuleb kuni üheksa kraadi sooja

BNS
Copy
Talve lõpp terendab.
Talve lõpp terendab. Foto: Arved Breidaks / Lõuna-Eesti Postimees

Lähipäevil läheb ilm päeviti üha soojemaks ning uue nädala alguses võib kohati juba kuni üheksa kraadi sooja tulla, öösiti tuleb aga veel arvestada miinuskraadidega, prognoosib ilmateenistus.

Laupäeva öösel on muutliku pilvisusega sajuta ilm. Puhub läänekaare tuul 2-8, põhjarannikul puhanguti 12 m/s. Õhutemperatuur on -1 kuni -6 kraadi, rannikul tuleb kuni +2 kraadi. Ennelõunal on valdavalt päikesepaisteline ilm, vaid Ida-Eestis on pilvisem. Sadu oodata ei ole. Pärastlõunal pilved hajuvad. Puhub läänekaare tuul 2-8 m/s. Sooja on 2-7 kraadi.

Pühapäeva öösel on selge ja vähese pilvisusega sajuta ilm. Puhub läänekaare tuul 1-6 m/s. Õhutemperatuur on -3 kuni -9, kohati -12 kraadi, saarte rannikul kuni +1 kraadi. Päeval on vähese pilvisusega sajuta ilm. Puhub läänekaare tuul 2-7, põhjarannikul kuni 10 m/s. Sooja on 2-8 kraadi.

Esmaspäeva öösel on selge ja vähese pilvisusega sajuta ilm. Puhub läänekaare tuul 2-8 m/s. Õhutemperatuur on -1 kuni -7 kraadi, rannikul tuleb kohati kuni +1 kraadi. Päeval on selge ja vähese pilvisusega sajuta ilm. Puhub läänekaare tuul 3-9 m/s. Sooja on 3-9 kraadi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles