Põlvamaal hukkus autoga teelt välja sõitnud mees

LEPM
Copy
Küünal. Foto on illustratiivne
Küünal. Foto on illustratiivne Foto: Ants Liigus / Pärnu Postimees

Põlvamaal Kanepi vallas juhtunud õnnetuse avastas täna varahommikul juhuslik mööduja. Teelt väljasõitnud masina juurest leiti 69-aastane mehe surnukeha.

Teade Jõgehara külas juhtunud liiklusõnnetusest laekus häirekeskusele täna varahommikul kella 6.20 ajal, mil juhuslik mööduja avastas teelt välja sõitnud Toyota Corolla ja selle lähistelt hukkunud mehe.

«Praegu teadaolevalt liikus sõiduauto Toyota Corolla mööda Kurvitsa-Hutita tee 1. kilomeetrit, kui selle juht kaotas parempöördel masina üle kontrolli ning sõitis teelt välja kraavi. Õnnetuse järel oli juht küll sõidukist omal käel välja tulnud, ent abi ta omale kutsuda ei jõudnud. 69-aastase mehe surnukeha leiti mõnikümmend meetrit masinast eemalt. Surnukehal väliseid vigastusi ei olnud, mistõttu võis esmahinnangul meest tabada terviserike,» kirjeldas sündmuskohale reageerinud Kagu jaoskonna patrullpolitseinik Janar Hiop.

Ta lisas, et kuigi selle õnnetuse üksikasjad on veel selgitamisel ning kohtuarstlikus ekspertiisis tuvastatakse, kas meest tabas roolis terviserike või tingis õnnetuse ja surma midagi muud, tuleb igal autojuhil enne sõitu minemist ise kriitiliselt hinnata oma terviseseisundit ning loobuda sõiduki juhtimisest, kui see on ohuks nii talle kui teistele.

Õnnetus juhtus kurvilisel teelõigul. Tegu oli kruusakattega kõrvalteega, mis kohati kaetud jääkattega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles