Endised ajakirjanikud tabasid ühise raamatuga sihtmärki

Copy
Kristi Kirsberg ja Jan Jõgis-Laats esitlesid enda koostatud ja kirjastatud raamatut reedel Otepääl.
Kristi Kirsberg ja Jan Jõgis-Laats esitlesid enda koostatud ja kirjastatud raamatut reedel Otepääl. Foto: Malle Elvet

Paar päeva enne IBU laskesuusatamise Eesti maailmakarikaetapi algust nägi trükivalgust esimene eestikeelne laskesuusatamist kokkuvõttev teos: «Biatlon A & O», alapealkirjaga «Ükski märk ei jää üles. 25 lugu». Selle autorid on Kristi Kirsberg ja Jan Jõgis-Laats.

«Me mõlemad oleme töötanud ajakirjanikena, mina kokku 11 aastat eri väljaannetes peamiselt spordilugude autorina. Olime kolleegid Eesti Päevalehes, kus Jan oli uudistetoimetuse juht, mina juhtisin sporditoimetust,» selgitas põhikohaga Eesti kohtute kommunikatsioonijuhina töötav Kristi Kirsberg, kes Tartu ülikoolis ajakirjandust õppinud.

«Minu juured on tugevasti Võrumaal, ise sündisin Tallinnas. Olen kooli ajal palju vaheaegu veetnud Võrus isapoolsete vanavanemate juures, nende kodukoht oli Lasva vallas,» avas oma päritolu Jan Jõgis-Laats, kes ka ise murdmaasuusatamist harrastab. Mees on Tartu ülikoolist saanud bakalaureusekraadi politoloogina, elutee on viinud teda ka Iraagi pealinna Bag­dadi, kus ta töötas finantsalal. Magistrikraadi kommunikatsiooni alal sai ta USAs Põhja-Carolina ülikoolis. Praegu on ta osanik kommunikatsioonifirmas Hamburg & Partner.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles