Valga vallast pärit Chris Marcus Krahv tõi Eestile noorte EMi hõbeda

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Chris Marcus Krahv võitis suusaorienteerumise noorte EMi hõbemedali.
Chris Marcus Krahv võitis suusaorienteerumise noorte EMi hõbemedali. Foto: Eesti Orienteerumisliit

Teisipäeval algasid Põhja-Soomes Kemis koos täiskasvanute MM-iga ka juunioride MM- ja noorte EM-võistlused suusaorienteerumises. Eesti koondise jaoks algas võistlus suurepäraselt, sest täna võitis väga südika sõiduga noorte EMi hõbemedali Chris Marcus Krahv.

3,1 km pikkusel rajal võitis kulla rootslane Tim Lundberg ajaga 9.23, Chris Marcus Krahv jäi võitjale alla vaid 5 sekundiga. Pronksi teenis soomlane Pyry Riissanen ajaga 9.33.

Päevakangelasega tegi kiire intervjuu vallavalitsuse spordi- ja noorsootöö spetsialist Tõnu Vahtra. Millised tunded sind peale esimese individuaalse EM-i medali võitmist valdavad?

Vastus: „Tunne on suurepärane, kuid tõeline emotsioon ei ole veel täielikult kohale jõudnud, kuna ei suuda siiani uskuda, et Euroopa meistrivõistluste hõbe on minu.“

Kuidas tänane võistlustrass sulle tundus ja sobis?

Vastus: „Rada oli väga kiire loomuga ja kõik tuli kiirelt, suutsin raja algusest lõpuni läbida sujuvalt ja hea hooga ning etappe ilusti ette lugeda. Minule sobis see rada väga hästi, kuna sai terve raja kiirelt läbida ja punkte ei olnud palju, mis andis aega sõitmiseks.“

Millised on sinu ootused järgnevatelt päevadelt, kui kavas on järgmised distantsid?

Vastus: „Kindlaid ootusi ei sea, lähen järgnevatel päevadel puhta mõttega peale, et suudaks teha positiivsed sõidud. Peale tänast medalit on kindlasti tunne hea ja annab teada, et vormi on ning kõik on võimalik“.

Võistlused kestavad nädala lõpuni, seega on Chrisil võimalik veelgi medalikohti teenida.

Valga vallast pärit sportlasele Chris Marcus Krahvile eraldas Valga vallavalitsus hooaja alguses EM-il osalemiseks toetust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles