Kutsekoolid ootavad avatud uste päevale ka vanemaid

Tomi Saluveer
, reporter
Copy
Võrumaa kutsehariduskeskuses korraldati lahtiste uste päeval registreeritud gruppidele kooli tutvustavaid ekskursioone, mille käigus sai näha ka peakorpuses asuvaid toitlustus- ja teenindusvaldkonna õpperuume.
Võrumaa kutsehariduskeskuses korraldati lahtiste uste päeval registreeritud gruppidele kooli tutvustavaid ekskursioone, mille käigus sai näha ka peakorpuses asuvaid toitlustus- ja teenindusvaldkonna õpperuume. Foto: Lõuna-Eesti PM/Scanpix Baltics

Aprillis algab dokumentide vastuvõtt Lõuna-Eesti kolme kutseõppeasutusse. Koolid kutsuvad noori ja nende vanemaid juba toimuvatele või peagi algavatele avatud uste päevadele, et nad saaksid oma silmaga näha tänapäevaste kutsekoolide pakutavaid võimalusi.

«Oleme kevadperioodil käinud paljudes põhikooli lõpuklassides kutsehariduskeskust tutvustamas, kuid peale piltide vaatamise tasuks ka kohale tulla, et näha oma silmaga siinset õppekeskkonda ja ka õppetöös kasutatavaid moodsaid seadmeid,» rääkis Võrumaa kutsehariduskeskuse direktor Eveli Kuklane.

Kuklase sõnul ootab koolipere väga, et avatud uste nädalal tuleksid kohale ka lastevanemad, sest nende sõna on õpilase kutseeriala valikul väga kaalukas. «Kutsehariduse baasil saab väga edukalt näiteks tehnika erialadel edasi õppida ja karjääri teha,» lisas Väimelas asuva kooli juht.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles