Põlvamaal ootab teelesaatmist järgmine ports abiraha

Tomi Saluveer
, reporter
Copy
Leo Küti juhitud SA Räpina Inkubatsioonikeskus on Põlvamaal kujunenud kanaliks, mille kaudu ukrainlasi aidata. «Nii oleme kindlad, et abi jõuab õigete inimeste kätte.»
Leo Küti juhitud SA Räpina Inkubatsioonikeskus on Põlvamaal kujunenud kanaliks, mille kaudu ukrainlasi aidata. «Nii oleme kindlad, et abi jõuab õigete inimeste kätte.» Foto: Arvo Meeks

Leo Küti juhitav SA Räpina Inkubatsioonikeskus on Põlvamaal kujunenud kanaliks, mille kaudu ukrainlasi aidata. Teele on läinud esimene abiraha sõpruspiirkonna Kulõkivka inimestele kuulivestide ja ravimite soetamiseks. Järgmine toetussumma on juba kogutud ja vajadusel abi andmiseks ootel.

Kulõkivkat seob Põlvamaaga 52 aastat sõprussidemeid. Kust sai Ukraina sõja alates alguse plaan sõpru aidata?

Plaanisime alguses teha Kulõkivkale raha kogumiseks kolme-nelja mehega mittetulundusühingu. Räpina vallavalitsus soovitas aga teha raha kogumiseks Räpina inkubatsioonikeskusele lihtsalt eraldi pangakonto. Ka Põlvamaa arenduskeskus ja Põlva vallavalitsus kiitsid selle heaks. Kogume nüüd annetusi üle Põlvamaa. Hea on, kui raha liigub ühte kanalit pidi. Nii oleme kindlad, et see jõuab õigete inimeste kätte.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles