Retrobest toob taas ajarändurid Pühajärve äärde

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Festival Retrobest 2021
Festival Retrobest 2021 Foto: Remo Tõnismäe

Ajastufestival Retrobest viib suvel jälle ajarändurid seiklema. Pärast mitut vaheaastat on Pühajärve ääres taas laval ka välis­artistid.

1. ja 2. juulil peetaval nostalgiahõngulisel peol astuvad välisartistidest ühise erikavaga üles Hermes House Band ja Lou Bega. Staarid kohtusid 2014. aastal telesaates «Fuerteventura», said suurteks sõpradeks ja asusid koos maailma vallutama, kombineerides Lou Bega ladinarütme ja Hermes House Bandi peohitte.

Saksamaalt saabub oma uusi ja vanu hittlugusid esitama DJ BoBo. Samuti Saksamaalt pärit Sandra, kes karjääri jooksul müünud üle 30 miljoni albumi, on aga laval tantsutrupiga Ballett Dancers. Külla on tulemas ka Bad Boys Blue.

Spetsiaalselt Retrobestiks on erikava kokku panna lubanud ansamblid Terminaator ja Smilers. Lisaks astuvad kahe päeva jooksul Eesti artistidest lavale Anne Veski, 2 Quick Start ning Ivo Linna & Supernova.

Lisaks muusikalistele erinumbritele on festivaliala täidetud eri ajastutest pärit eksponaatidega, mis lennutavad külastajad aastakümnete taha. Kellel kostüümiideed pole, leiab selle kohapeal asuvast kirbukast ning viimase lihvi saab välimusele anda festivali juuksurisalongis. Peo toidualalt leiab traditsioonilise festivalitoidu kõrval rosoljet, kuivatatud kala ja nostalgia­vahvleid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles