Lasteaednikud tõid lavale Jussikese loo

Maarius Suviste
, reporter
Copy
Pühajärve lasteaiaõpetajad tõid oma majas ehk kooli aulas lavale «Jussikese 7 sõpra».
Pühajärve lasteaiaõpetajad tõid oma majas ehk kooli aulas lavale «Jussikese 7 sõpra». Foto: Pühajärve kooli Facebooki-konto

Pühajärve põhikooli lasteaiaõpetajad võtsid kätte ja hakkasid teatrit tegema ning nii toodigi kooli aulas lavale vahva ja õpetlik «Jussikese 7 sõpra». Nagu lavastaja, Pühajärve koduteatri eestvedaja ja lasteaiaõpetaja Egle Sisask ütles, on näitlejatena kaasa löömas terve lasteaia töökas ja andekas kollektiiv.

Eelmisel õppeaastal rõõmustas koduteater lapsi etendusega «Metsalugu» ning sel aastal oli plaan tuua publiku ette «Jussikese 7 sõpra». «Kahjuks või rõõmuks on tegelasi selles tükis päris palju ning oma koduteatri näitlejatega ei saanud proovi tegemise aegu kuidagi klappima. Loomulikult koroonateema ka pidevalt sees – kes haige, kes kontaktne ja nii edasi,» rääkis teatritegija.

Tavapärase tööjutu käigus kolleeg Kärt Kooseriga kurtis Sisask ka Jussikese proovide seisakut ja nii tuligi kolleeg ideele: lasteaiaõpetajad lavalaudadele! «Väga lahe idee ja veel lahedam, et kõik kolleegid olid kohe nõus kaasa lööma,» ütles Egle Sisask.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles