Tõrva otsib nimesid kahele uuele tänavale

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Tõrva linna piir, asula märk.
Tõrva linna piir, asula märk. Foto: Arvo Meeks

Tõrva vallas võeti jaanuaris vastu Vanamõisa elamupiirkonna detailplaneering, millega luuakse Tõrva täiesti uus elamurajoon. Hetkel on käimas ettevalmistused, et piirkond võimalikult kiiresti kasutusele võtmiseks valmis seada. Uues elamurajoonis saab olema kaks uut tänavat, mille nimesid vald otsimas on.

Tõrva valla Facebooki lehel saavad kõik huvilised pakkuda tänavatele sobilikke nimesid, mille vahel hiljem otsus tehakse. Põnevamatest nimedest on juba pakutud näiteks Odaviske ja Kettakaare, aga ka Vana ja Mõisa, Mõisavahe ja Uuemõisa ning palju muud.

Maalilise asukohaga uue elamupiirkonna rajamisega, kus oma elamukrundi saab ka odaviskesangar Magnus Kirt, soovitakse meelitada piirkonda uusi elanikke, eelkõige noori inimesi.

Eeldatavasti mais alustatakse noorte perede toetusprogrammiga, mille üks kandev osa saab olema ka uuselamupiirkonda soodustingimustel krundi võimaldamine.

Peagi on tulemas täpsem info, millistel tingimustel ja kuidas endale looduskaunis krunt elamiseks soetada, teatas Tõrva vallavalitsus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles