Lähipäevadel sajuhood taanduvad

BNS
Copy
Lähipäevadel sajuhood taanduvad, aga külm veel ei taandu.
Lähipäevadel sajuhood taanduvad, aga külm veel ei taandu. Foto: Arvo Meeks

Nädala teisel poolel on oodata valdavalt kuiva ilma, samas pakane veel ei taandu, prognoosib ilmateenistus.

Neljapäeva öösel on enamasti selge, kohati vahelduva pilvisuse ja üksikute lumehoogudega ilm. Puhub läänekaare tuul 2-8, öö hakul rannikul puhanguti kuni 12 m/s. Külma on 4-9, kohati kuni 12 kraadi, rannikul paiguti kuni 1 kraad. Päeval on vähese ja vahelduva pilvisusega ilm. Kohati sajab kerget lund. Puhub muutliku suunaga tuul 2-7 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus -2 kuni +3 kraadi.

Reede öösel on selge ja vähese pilvisusega sajuta ilm. Tuul pöördub kirdesse ja puhub 1-7 m/s. Külma on 5-10, kohati kuni 13 kraadi, saartel ja läänerannikul 1-5 kraadi. Päeval on vähese ja vahelduva pilvisusega ilm. Kohati võib kerget lund sadada. Puhub valdavalt kirdetuul 3-9 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus -1 kuni +4 kraadi.

Laupäeva öösel on selge ja vähese pilvisusega sajuta ilm. Puhub valdavalt kirdetuul 2-7 m/s. Külma on 5.-10, kohati kuni 13 kraadi, saartel ja läänerannikul 1-5 kraadi. Päeval on vähese ja vahelduva pilvisusega olulise sajuta ilm. Puhub põhjakaare tuul 2-8 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus -1 kuni +4 kraadi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles