Serviti jätkab käsipalli meistriliigas kaotuseta

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Põlva Serviti jäi algul SK Tapa vastu taha, aga sai lõpuks kindla võidu.
Põlva Serviti jäi algul SK Tapa vastu taha, aga sai lõpuks kindla võidu. Foto: Helin Potter/EKL

Käsipalli meeste meistriliiga 12. vooru esimesed kaks kohtumist peeti kolmapäeva õhtul. Põlva Serviti alistas kodusaalis SK Tapa 33:22 (16:10).

Põlvas sai tiitlikaitsja Serviti üle pika aja kokku peaaegu täiskoosseisu, sest pikalt vigastuspausilt naasis Eesti koondise joonemängija Hendrik Varul. Kohtumise algul oli võõrustajate murelapseks tehniline praak, sest esimese kolme rünnaku jooksul ei jõutud viskelegi.

Kaitse toimis Servitil siiski harjumuspäraselt hästi ning kaugele Tapat eest ei lubatud. 2:4 kaotusseisus tehti hoopis 5:0 vahespurt ja Anatoli Tšezlov viis kodumeeskonna 7:4 ette. Tapalased reageerisid hästi ja Vahur Oolup viigistas 18. minutil. Kuus minutit hiljem tuli Marcus Rätteli väravast veel 11:10, ent see jäi Tapa viimaseks tabamuseks avapoolajal.

Serviti ründas kiirelt ja resultatiivselt ning Varuli värav saatis meeskonnad puhkama seisul 16:10. Tapa väravamõõn venis lõpuks üheksaminutiliseks, sest teise pooltunni algul tabasid hästi Carl-Eric Uibo ja Sander Sarapuu ning viimase kiirrünnakutest tulid seisud 19:10 ja 21:11.

Tapa võitles veel korraks vahe seitsmele väravale, kui Oolup 21:14 viskas. Siis aga põgenes Serviti püüdmatult eest, juhtis parimal juhul 15 väravaga ja võitis 33:22. Sarapuu tabas kuus ning Uibo, Tšezlov ja Mathias Rebane viis korda. Tapal viskas Oolup kaheksa ja Ilja Kosmirak neli väravat.

Kolmapäeva õhtul peetud teises kohtumises kirjutas HC Kehra/Horizon Pulp&Paper tabelisse aga hooaja esimese võidu, olles võõrsil üle Raasiku/Mistrast tulemusega 31:25 (14:15).

Meistriliigavoor lõpeb neljapäeval HC Tallinn – Viljandi HC vastasseisuga. Servitil on 21 ja kaks mängu vähem pidanud Viljandil 17 punkti. Järgnevad Tallinn kümne, Tapa viie, Raasiku nelja ja Kehra kolme silmaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles