Valga vald tõmbab palgatõusu nimel töökohti koomale (1)

Tiit Loim
, reporter
Copy
Valga vallavalitsuse sotsiaaltööteenistuse juht Jüri Kõre lahkus töölt erimeelsuste tõttu. «Tööõhkkond oli selline, et tööd ei saanud teha.»
Valga vallavalitsuse sotsiaaltööteenistuse juht Jüri Kõre lahkus töölt erimeelsuste tõttu. «Tööõhkkond oli selline, et tööd ei saanud teha.» Foto: Arvo Meeks

Erimeelsused vallavõimuga viisid Valga valla sotsiaaltööteenistuse juhi Jüri Kõre töölt lahkumiseni. Kui tema asemele otsitakse uut inimest, siis kommunikatsiooniteenistus, kust meediaspetsialisti järel ka kommunikatsioonijuht lahkub, peab edaspidi hakkama saama ühe ametikohaga.

«Kuna lahkumine oli poolte kokkuleppel, siis ega ma väga lahtist teksti räägi. Aga kui vaatate valla ametnike pilti, teete võib-olla ise järeldused. Kommunikatsiooniteenistuse juht minu teada lahkub esimesel aprillil,» lausus Jüri Kõre, kelle viimane tööpäev Valga vallavalitsuses oli 18. märtsil.

Siiski vihjas Kõre, et polnud töökorraldusega rahul. «Poliitikast, mida üks või teine nimekiri ajab, on väga raske aru saada. Mulle on mõistatus olnud, mis asi on sotsiaaldemokraatia Valga moodi. Tööõhkkond oli selline, et tööd ei saanud teha. Kui ametikohale kandideerisin, siis ega ma seda, kes kellega käib ja muud sellist tarkust, mis väikeses kogukonnas toimetulekuks vaja, ei omanud.»

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles