Mäng peaks aitama söögikohas nutiseadmetest hoiduda

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Lapsed võidutöödega.
Lapsed võidutöödega. Foto: Erakogu

Eesti Lasterikaste Perede Liidul said valmis Hariva Ampsu mänguasja tegeluskomplektid, et pakkuda toidukohti külastavatele peredele toredaid võimalusi aja veetmiseks ning julgustada vanemaid jätma restorani minnes nutiseadmed koju.

Komplektid valmisid tänu loomingulistele Eesti inimestele, kes aasta tagasi ideekorje käigus liidule mänguasjadeks ideid saatsid. Kokku laekus konkursile üle kümne mänguidee, mille hulgast valis liit tegeluskomplektide tarbeks välja neli kõige põnevamat.

«Piinlikult tavapäraseks on saanud vaatepilt, kus restorani laua taga istuvad lapsed või kõik pereliikmed, ninaotsad telefonis. Ometi on restorani minek sündmus ja võimalus veeta ühiselt kvaliteetaega. Tegeluskomplektiga soovime peredele anda inspiratsiooni, et panna tunniks-kaheks ülejäänud maailm pausile ning olla restorani külastades rohkem kohal,» ütles lasterikaste perede liidu president Aage Õunap.

Ideekonkurss oli osa kampaaniast, millega liit selgitab välja peresõbralikke toidukohti üle Eesti.

Hariv Amps koosneb neljast unikaalsest mängust, mis sobivad ühiseks mängimiseks kõikidele pereliikmetele. Igat mängu on võimalik mängida mitut moodi, mis muudab need põnevaks ka mitmendal mängukorral. Mängude autorid on Aneth Tuurmaa, Mariliis Pruul ja Maris Eiser.

Tegeluskomplekte saab soetada Eesti Lasterikaste Perede Liidu e-poest.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles