Põlvamaa lühiuudised

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Räpina vallavanemale Enel Liinile andis olümpiakomitee esindajana plaadi üle Raivo Rand.
Räpina vallavanemale Enel Liinile andis olümpiakomitee esindajana plaadi üle Raivo Rand. Foto: Räpina vallavalitsus

Räpina vallale anti üle tunnustusplaat

Eesti olümpiakomitee täitevkomitee esindaja Raivo Rand andis Räpina vallavanemale Enel Liinile üle tunnustusplaadi, mis tõendab, et uue staadioni puhul on tegu olümpiakomitee tunnustatud spordikeskusega.

Vallavanem avaldas rõõmu, et uus staadion ikkagi tehtud sai. Ta tõdes, et võttes arvesse praegust ülemaailmset olukorda, oleks see ilmselt nüüd tegemata jäänud.

Staadion, mida paljud kohalikud inimesed aastakümneid ootasid, avati pidulikult eelmise aasta 1. septembril.

Staadionimeister Kurmet Karsna tõdes, et nüüd ootab ees järgmine suur töö: eri vanuses inimesed staadionile ehk spordikompleksi tuua ja neile meelepäraseid sportlikke tegevusi pakkuda. LEPM

Kaitseliit korraldab õppuse

Kaitseliidu Tartu malev korraldab Kanepi ja Põlva valla piirkonnas riigikaitselise õppuse, mis kestab 8.–10. aprillini.

Õppuse aktiivne faas kestab laupäevast pühapäevani, mil leiavad aset õppelahingud ja kohata võib tavapärasest rohkem kaitseliitlasi.

Osalejatel on kaasas teenistusrelvad ja õppelahingutel kasutatakse imitatsioonvahenditena paukpadruneid. Peamised lahingualad jäävad Valgjärve küla ja Ahja-Mooste vahelisele alale, kus võib kuulda paugutamist ning näha Kaitseliidu tehnikat.

Kaitseliit loodab kohalike inimeste mõistvale suhtumile õppustesse ja ootab vajadusel ka head koostööd, millega nad saavad aidata kaasa õppuse kordaminekule ja meie ühise turvalisuse tagamisele. LEPM

RMK plaanib raieid Meelva järve ümbruses

Riigimetsa majandamise keskus (RMK) analüüsis Räpina vallas Meelva ümbruse riigimetsa kõrgendatud avaliku huviga alal metsatööde planeerimiseks saadetud ettepanekuid. Kokkuvõte, mis sisaldab esitatud ettepanekuid ja nendega arvestamise või mittearvestamise põhjendusi, on keskuse kodulehel.

Ettepanekuid arvesse võttes koostas keskus Meelva ümbruse riigimetsade majandamise kava projekti aastateks 2022–2031. Seni veel kinnitamata kavaga on kõigil huvilistel võimalik tutvuda RMK kodulehel.

Ettepanekuid selle kohta saab esitada Põlvamaa metsaülema Tiit Timbergi e-posti aadressile 18. aprilliks. Juhis metsatööde plaani kohta ettepanekute esitamiseks ja nendega arvestamiseks kõrgendatud avaliku huviga metsaaladel on samuti RMK kodulehel. LEPM

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles