Suursponsor viib Võru mehed tagasi võrkpalli kõrgliigasse

Arved Breidaks
, reporter
Copy
Võru võrkpalliklubi meeskonna nimisponsori AS Barrus tegevjuht Martti Kork (vasakult), klubi spordidirektor Urmas Tali ja Barruse juhatuse liige Andres Linnasaar kirjutasid koostöö märgiks oma soovid võrkpallile.
Võru võrkpalliklubi meeskonna nimisponsori AS Barrus tegevjuht Martti Kork (vasakult), klubi spordidirektor Urmas Tali ja Barruse juhatuse liige Andres Linnasaar kirjutasid koostöö märgiks oma soovid võrkpallile. Foto: Arved Breidaks

Võru võrkpalliklubi meeskond hakkab sügisel startivast hooajast taas mängima meistriliigas, kandes oma uue suursponsori järgi nime Barrus/Võru võrkpalliklubi. Meeskonna siht on võidelda liigas medalite nimel.

«See on paras müsteerium, et võrkpallis pole Võrul nüüd mitu aastat meeskonda väljas olnud,» ütles klubi nimesponsoriks saanud aktsiaseltsi Barrus tegevjuht Martti Kork Lõuna-Eesti Postimehele. «Barrus on piirkonna suurim tööandja ja meil on teatud missioon aidata. Me pikalt ei mõelnud, kui see projekt lauale tuli. Võrut ilma kõrgliiga tasemel võrkpallita on juba ajalooliselt keeruline ette kujutada.»

Sponsorleping Barruse ja Võru võrkpalliklubi vahel sõlmiti teisipäeval ning kolmapäeval teavitati võrkpalli meistriliigat plaanist sellega hooajast 2022/2023 liituda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles