FOTOD ⟩ Savernas toetati Sinilille maastikumänguga veterane

Lõuna-Eesti Postimees
Copy

Naiskodukaitse Kanepi jaoskonna korraldusel toimus eile Saverna terviserajal «Anname au!» kampaania raames Sinilille maastikumäng.

«Aprill on veteranikuu! Sinilille kampaania kutsub üles kandma Sinilille rinnamärki kaitseväe ja Kaitseliidu veteranide ning nende lähedaste tunnustuseks,» teatasid korraldajad enne laupäevast maastikumängu. «Sel kevadel kogume annetusi, et toetada veterane ja nende lähedasi ning tervishoiu valdkonda laiemalt. Sinilille sümboolika müügist saadav tulu aitab ITK taastusravikliinikul soetada vajalik käerobot ning toetab Ukraina veteranide ravi ja rehabilitatsioonivõimalusi.»

Põlvamaa Kanepi jaoskonna naiskodukaitsjad kutsusid nii suuri kui väikeseid osalema Sinilille maastikumängul. Osalustasu eest sai iga võistleja omale kas silikoonist käepaela või sinilille rinnamärgi. Osalustasud annetatakse Eesti ja Ukraina veteranide toetuseks.

Vahvast ja sportlikust maastikumängust võttis osa kaheksa võistkonda. «Kõik, kes raja läbi tegid, olid lõpetades õnnelikud ja rahul. Õnneks hoidis meid ka ilmataat, sest alles peale maastikumängu lõppu jõudis äike ja sadu meieni. Kuulda oli müristamist ja ka sadu oli kohati tugev,» teatasid naiskodukaitsjad ühismeedias.

Maastikumäng koosnes 7 kontrollpunktist, kus 3-liikmelised võistkonnad pidid lahendama etteantud ülesandeid. Distantsi läbimisel kiirust ei mõõdetud, punkte sai ainult kontrollpunktides sooritatud ülesannete eest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles