Opositsioonipoliitikud ootavad vallavanema tagasiastumist

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Otepää vallavanem Andres Visnapuu ametist tagasiastumiseks põhjust ei näe.
Otepää vallavanem Andres Visnapuu ametist tagasiastumiseks põhjust ei näe. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Otepää vallavolikogu liikme Jaanus Raidali sõnul on vallavanemal Andres Visnapuul aeg amet maha panna, sest ta ei tule tööga toime.

Valimisliitu Otepää kuuluv Raidal leiab, et reformierakondlastest Otepää abivallavanemate Andres Arikese ja Merlin Müüri skandaali tekitanud suusareisi juures tehti viga, sest rendileping jäi sõlmimata, samuti ei piisavat suulisest kokkuleppest.

«Nii ei ole korrektne, sest inimesed läksid puhkuse- mitte tööajast reisile ja bussi ei kasutanud ainult vallavalitsuse inimesed,» selgitas Raidal. «Visnapuu rikkus elementaarseid juhtimisalaseid ja bürokraatlikke mängureegleid.»

«Ärimaailmas kehtivad ka suulised lepingud,» kostis Visnapuu, pidades silmas, et viimane olevat olnud.

Valimisliidu Meie Otepää esindaja ning volikogu liige Aivar Pärli, kes samuti Visnapuu tagasiastumist soosib, vihjas, et peagi saabub abivallavanemate suusareisist paisunud skandaali kohta ehk rohkem infot. «Julgen arvata, et see asi ei ole veel Andres Arikese ja Merlin Müüri jaoks lõppenud. Lähinädala jooksul tuleb sellele asjale vürtsi juurde.»

Pikemalt loe eri osapoolte arvamusi laupäevase Valgamaalase paberväljaandest!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles