Eeterlikud õlid tõid kutseõppuritele Jurmalas edu

Tiit Loim
, reporter
Copy
Parima prototüübi autasu pälvis kollektiiv Flash, kuhu kuulusid Valmiera kutseõppekeskusest Jana Esmeralda Reča, Ilze Bozņakova, Valgamaa kutseõppekeskusest Edvin Puller, Erkki Sepping ja Mairon Duberg ning Mercuria ärikolledžist Aaro Ruski ja Joonatan Piiroinen.
Parima prototüübi autasu pälvis kollektiiv Flash, kuhu kuulusid Valmiera kutseõppekeskusest Jana Esmeralda Reča, Ilze Bozņakova, Valgamaa kutseõppekeskusest Edvin Puller, Erkki Sepping ja Mairon Duberg ning Mercuria ärikolledžist Aaro Ruski ja Joonatan Piiroinen. Foto: Ausma Cīrulniece

Valgamaa kutseõppekeskuse õpilased osalesid hiljuti projektis Teaming Up, mis võimaldas katsetada rahvusvahelise ettevõtte loomist. Võitjameeskonnas oli ka kolm piirilinna kooli õpilast.

Ettevõtmises lõid Valgamaa kutseõppekeskuse kõrval kaasa juhtpartnerina Valmiera arenguagentuur, Mercuria ärikolledž Soomes ja Valmiera kutseõppekeskus. «Eesmärk on toetada tudengeid, et nad tuleks välja ideede ja prototüüpidega, mis päriselt tootmisse jõuavad. Loodi 11 rahvusvahelist meeskonda, kokku tulid õpilased Soomest, Lätist ja Eestist. Lõpuks loodi 11 prototüüpi,» kirjeldas Valgamaa kutseõppekeskuse rahvusvaheliste projektide juht Mikheil Mtchedlishvili.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles