Valgamaa lühiuudised

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Otepää vallavalitsuses alustas tööd Teet Suits.
Otepää vallavalitsuses alustas tööd Teet Suits. Foto: Monika Otrokova/Otepää vallavalitsus

Otepääl asus ametisse uus majandusteenistuse juhataja

Otepää vallavalitsuse majandusteenistuse juhataja on 14. aprillist Teet Suits.

Suits on pärit Tartust. Ta on lõpetanud Tartu 1. keskkooli ja Eesti põllumajandus akadeemia põllumajandusraamatupidamise- ja analüüsi erialal. Pikka aega töötas ta eraettevõtluses. Viimatine töökoht oli OÜs Tartu Elamuhaldus juhatuse liikmena.

«Majandusteenistuse juhataja töövaldkond on lai. Tõenäoliselt ei sarnane ükski päev eelnevaga, mis omakorda ei lase rutiinil tekkida,» sõnas Suits. «Pikaaegse korvpallimängijana on Otepää silma jäänud kui suurepärane sporditegemise paik, siin on ka väga huvitav maastik.»

Majandusteenistuse juhataja põhilised tööülesanded on peale teenistuse töö juhtimise lahendada jäätmemajanduse, heakorra ja keskkonnakaitse valdkonna küsimusi, korraldada teehooldusega seotud tegevusi, näiteks tellida lume- ja libedustõrjet, ning lahendada ka elektri ja tänavavalgustusega seotud probleeme. LEPM

Valga vald uurib elanike rahulolu

Valga vald korraldab rahuloluküsitluse, et hinnata seni tehtut ning anda võimalus kaasa rääkida, kuidas muuta valla elukeskkond paremaks. Vallavalitsus ootab kaasamõtlemist selles, millised on olulised lahendamist vajavad probleemid ja milliseid tegevusi tuleks lähiaastatel ellu viia.

Vastamiseks on kuus valla arengut puudutavat küsimust. Lisada tuleb ka oma isikuandmed. Küsitluse käigus kogutud andmeid kasutatakse ainult valla arengueesmärkide täiendamisel ja vajaduspõhisel uuendamisel. Vastajate anonüümsus on küsitluse korraldajate kinnitusel tagatud.

Küsitlus on leitav valla kodulehel. Seal saab tutvuda ka kehtivate valla arengudokumentidega. LEPM

Tõrvas avati uus näitus

Pühapäeval avati Tõrva kirik-kammersaalis uus näitus.

Kõrgema kunstikooli Pallase meediadisaini osakonna juhataja Jaanus Eensalu maalinäitusel eksponeeritavaid pilte iseloomustatavad värviarmastus, hea maitse ja julgus eksperimenteerida. LEPM

Prügistamisest aitab teatada uus äpp

Valga vallas aitab prügistamisest teada anda uus äpp. Vallavalitsuse uue rakenduse abil saab igaüks hõlpsasti abikäsi vajava koha ära märkida ja lisada sellest ka foto.

7. mail ootab vallavalitsus kõiki koristustalgutele, et koos korda teha rakendusele märgitud kohad. Kui kõiki korraga korda ei saa, jääb rakendus üles ka edaspidi ning kõik saavad meelepärasel ajal koduvalda korrastama minna.

Vallavalitsus kutsub ühtlasi kinnistuomanikke üles eemaldama kinnistutelt grafitit, mis risustab linnaruumi. LEPM

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles