Põlvamaa lühiuudised

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Esineb ka Alika Milova.
Esineb ka Alika Milova. Foto: Remo Tõnismäe

Festival tuleb taas

Tulemas on festival Põlva Päevad/Ööd, mis leiab aset 26.–29. maini. Selle aasta peaesinejad on Alika Milova, Lexsoul Dancemachine, Voldemar Kuslap ja Nele-Liis Vaiksoo ansambliga Horoskoop, Mari Kalkun, Kristiina Ehin ja Silver Sepp.

Lapsi rõõmustavad ponid ja teised koduloomad, retrostiilis kettkarussell, benji-batuut, kiiking, kaheksameetrine mängulaud Minifarm, kostümeeritud päevajuht Janek Kivisalu ja trikirattur William Kass. Proovida saab vibulaskmist ja meisterdamist ning osaleda hommikuses tantsulaagris ja jooksuvõistlusel «Usin jooksja».

Põlva keskturul aga tegutseb laste ja noorte tänavaturg. LEPM

Uuritakse lugejate rahulolu

Räpina valla keskraamatukogu ja vallavalitsus viivad koostöös läbi valla raamatukogude kasutajate rahulolu-uuringu.

Uuringu eesmärk on saada teada, kuidas on raamatukogude kasutajad rahul pakutavate teenuste ja lahtiolekuaegadega. Tulemused annavad raamatukogudele suunised teenuste arendamiseks ja kvaliteedi parandamiseks ning muudeks võimalikeks muudatusteks järgnevatel aastatel.

Küsimustele on võimalik vastata nii veebis kui ka raamatukogudes paberkandjal.

Küsitlus on anonüümne ning vastuseid ei saa seostada konkreetsete isikutega. See läheb lukku 12. juunil kell 00.00. LEPM

Algas Kooli tänava kõnnitee ehitus

Räpinas alustati Kooli tänava kõnnitee ehitustöödega. Tööde käigus rajatakse Kooli tänavale umbes 294 ruutmeetri ulatuses betoonkivikattega kõnnitee.

Seoses ehitustöödega on liikumine Kooli tänaval Aia tänavast kuni Rahu tänava ristmikuni häiritud.

Tööde lõpptähtaeg on 16. juuni ning töid teeb MPI Kivipaigaldus OÜ. LEPM

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles