Contra plaanib joosta Valga-Valka piirilaada ajal kaks korda 10 kilomeetrit

LEPM
Copy
Luuletaja Contra plaanib joosta samal päeval kahel korral kümme kilomeetrit.
Luuletaja Contra plaanib joosta samal päeval kahel korral kümme kilomeetrit. Foto: Mati Määrits/Lõuna-Eesti Postimees

Tuntud luuletaja Contra plaanib joosta pühapäeval toimuva Piirilaada ajal samal päeval nii Valka kui ka hiljem Valga staadionil 10 000 meetrit.

Raamatukogu aasta raames toob Valga Keskraamatukogu ja Valka Keskraamatukogu ühise algatusena 8.mail Valga ja Valka staadionitele kokku luule, spordi, raamatukogud ning spordi- ja raamatusõbrad. Toimub sündmus «Jookse koos CONTRAGA».

Contra eesmärgiks on läbida 10 000 meetrit joostes võimalikult paljudel staadionidel, mis asuvad V-tähega algavates kohtades. Seni on ta jooksnud näiteks Viljandis, Võrus, Vändras, Vastseliinas, Võnnus, Viimsis, Väätsal ja Vastse-Kuustes.

Nüüd on võtnud Contra vastu väljakutse seda teha ka Valga ja Valka staadionitel Piiriliaada ajal ja mõlemal staadionil joosta samal päeval 10 000 meetrit. Väljakutse on seekord varasemaga võrreldes seega kaks korda suurem. Jooksu ja liikumissõpru oodatakse pakkuma Contrale nii konkurentsi kui seltskonda.

Contrale saab konkurentsi pakkuda ühel või mõlemal staadionil. Jooksu soojenduseks on Contrale omased värsiread.

Seltskonna pakkumiseks saavad osalejad valida endale meelepärase liikumistempo ja sobiliku ringide arvu. Seltskonda pakuvad ka raamatukoguhoidjad.

Sündmuse algus Valka staadionil kell kümme ja Valga staadionil kell 12.30.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles