GALERII ⟩ Tõrva valla aasta ema: olen õpetanud peret kokku hoidma

Sten Mahov
Copy

Tõrva kirik-kammersaalis aset leidnud tunnustusüritusel valiti tänavuseks Tõrva valla aasta emaks viie lapse ema Elena Kõverik. Lisaks Hummuli põhikoolis inglise keele õpetamisele töötab ta märtsist alates ka Eesti Punase Risti infotelefonil.

Uhkes saalis aset leidnud tunnustusüritusele olid kohale tulnud kõik tänavused Tõrva aasta ema kandidaadid, kellele esines saatest «Eesti otsib superstaari» tuntud Andreas Pall. Pärast aasta ema kandidaatide tutvustamist andsid Tõrva vallavanem Maido Ruusmann ning valla haridus- ja kultuurikomisjoni esimees Indrek Valner nominentidele üle tänukirja, lillekimbu ja väikese kingituse.

Kui Ruusmann oli välja kuulutanud ka aasta ema laureaadi, kelleks osutus Elena Kõverik, ütles naine ise, et on olnud ema iga päev 44 aastat ning on ka edaspidi. «Kui Tõrva kultuurimaja direktor (Pille Ilisson – S. M.) helistas ja ütles, et olen nomineeritud aasta emaks, ütlesin, et on ka teisi väga tublisid emasid. Olin üllatunud küll. Kui kuulsin, kui head resümeed olid tehtud ka teiste kandidaatide kohta, siis võib öelda, et kõik on väga tublid,» sõnas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles