Tõrva rallimees saavutas avaetapil teise koha

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Supercar klassis võistlev Maiko Tamm saavutas Eesti meistrivõistluste avaetapil rallikrossis teise koha.
Supercar klassis võistlev Maiko Tamm saavutas Eesti meistrivõistluste avaetapil rallikrossis teise koha. Foto: Egon Bogdanov

Tõrva rallikrossisõitja Maiko Tamm saavutas Eesti meistrivõistluste esimesel etapil rallikrossis teise koha.

«Olin väga põnevil. Uus hooaeg, uued võitlused. Oli väga hea tunne taas autosse istuda ja võistelda,» ütles Supercar klassis võistlev Maiko Tamm avaetapi kohta, mis toimus aprilli lõpus Elva lähedal Kulbilohus.

Ta lisas, et iga eelsõiduga muutus sõit kindlamaks ja aeg paranes. Eelsõitude tulemusena startis ta finaalis neljandalt stardikohalt. «Finaali start õnnestus väga hästi, kuid esimesse kurvi sisenemisel üks võistleja sõitis sisse ja rikkus minu sõidu. Õnneks midagi ei juhtunud minu autoga ning haarasin kolmanda positsiooni ja finišijoone ületasin teisena. Olin väga õnnelik.»

Sel hooajal on tema eesmärk saavutada meistritiitel. «Algus on tehtud,» märkis Maiko Tamm (Tamm Racing). «Suured tänu Ivo Traubergsile ja meeskonnale, perele ja toetajatele. Olen tänulik oma fännidele ja suur rõõm oli neid näha boksis.»

Järgmine etapp toimub 21.-22. mail Laitse Rally Pargis, esimesel päeval on Eesti meistrivõistluste teine etapp ja teisel päeval NEZ Baltic avaetapp.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles