Galerii ⟩ Lõuna-Eesti Postimees avas Võrus kontori

Copy

Võru kesklinnas võib mööduja juba mõnda aega ühe hoone kahel suuremal aknal märgata Lõuna-Eesti Postimehe reklaame. Oleme sealse kontori juba ka sisustanud ning avasime klientidele kolmapäeval.

Lõuna-Eesti Postimees oli juba mõnda aega otsinud Võru kesklinnas sobivaid ruume, et tulla Võru lugejale lähemale ning avada võimalikult heas ja käidavad asukohas oma esindus. Lõuna-Eesti Postimehe esindus Võrus asub aadressil Jüri 22a, mis jääb keskväljakuga sama tänava äärde.

Kolmapäeval alustas värskelt sisustatud ruumides oma tööd ka müügikonsultant-klienditeenindaja Krislin Mikson. Enne Postimees Gruppi tööle tulekut on ta pikalt olnud klienditeenindaja ning töötanud toitlustuses. «Minu ülesanne on klientide viisakas vastuvõtt, müügipakkumiste tegemine, ka kuulutuste ning ajalehetellimuste vastuvõtt. Ootame kliente väga,» rääkis ta oma tööst.

Samas ruumis on end sisse seadnud ka müügikonsultant Birgit Truu, kes alustas oma tööde ja toimetamistega kodukontoris juba 25. aprillil. «Selle nädala algusest olen kahel päeval juba ka kohapeal olnud. Algus on nagu ikka – korralik hoog vaja sisse saada,» sõnas varem müügikonsultandina töötanud Truu. Tema töö on hoolitseda selle eest, et Postimees Grupi väljaandeid võimalikult palju ostetakse, samuti võtta kuulutusi vastu siis, kui kolleeg puhkab.

Lõuna-Eesti Postimehe esindus Võrus on alates 11. maist avatud esmaspäevast reedeni kell 9–17 (lõunapaus kl 13–13.30). Kohapeal saab näiteks vormistada nii Lõuna-Eesti Postimehe kui ka teiste Postimees Grupi väljaannete tellimusi ja kuulutusi ning osta Postimees Kirjastuse raamatuid. Maikuus saab Võru kontoris iga tellimuse ja kuulutuse vormistaja ka kingituse.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles