Põlva noored käsipallurid võidutsesid festivalil

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Võidukad Põlva noored käsipallurid ja treener Kalmer Musting.
Võidukad Põlva noored käsipallurid ja treener Kalmer Musting. Foto: Helin Potter/Eesti Käsipalliliit

Eelmisel nädalavahetusel toimus Tartu ülikooli spordihoones Minikäsipallifestival 2022, kus kõige vanemate poiste 2012 võistlusklassis võidutses Põlva KPK/Põlva SK võistkond.

Võistkonnas mängisid Uku Varusk, Nikas Liubchenko, Gregor Varjola, Lennart Järvela, Brandon Trumsi, Bert Luts, Kaur Pütt ja Artur Talts. Treener on Kalmer Musting.

Samas võistlusklassis tuli 12. kohale Põlva KPK/Võru.

Võistlusklassis poisid 2013 saavutas teise koha Põlva KPK/Põlva SK, kuhu kuulusid Tristan Leesalu, Jasper Padar, Sander Kiilo, Valter Katškan ja Tanel Liloson. Treenerid on Kalmer Musting ja Rein Suvi.

Ka võistlusklassis poisid 2014 tuli Põlva KPK/Põlva SK teisele kohale. Võistkonnas mängisid Villem Volt, Kristo Vasser, Remi Peedomaa, Tristjan Uiboaid, Hannes Tühis, Robin Läll, Robert Kähr, Niklas Sillaste ja Robin Raud. Treener on Rein Suvi.

Võistlustel osalesid viies vanuseklassis kokku 34 võistkonda. Lisaks põnevatele minikäsipalli võistlusmängudele oli võimalik oma teadmisi proovile panna viktoriinis, osavust proovile panna kiirus- ja täpsusviskes, hüpata batuudil jm.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles