Koju naasnud tšempion sihib pääsu teatetiimi

Tiit Loim
, reporter
Copy
Tanel Visnap ja tema treener Raimond Luts jõudsid hiljuti Brasiiliast koju tagasi.
Tanel Visnap ja tema treener Raimond Luts jõudsid hiljuti Brasiiliast koju tagasi. Foto: Eesti Kergejõustikuliit

Brasiilias kurtide olümpial kaugushüppes kulla ja kõrgushüppes pronksi võitnud valgalane Tanel Visnap on nüüdseks Eestis tagasi. Tema järgmine püüdlus on jõudmine Eesti koondise teatetiimi.

Visnapi sõnul täitis ta Brasiilias miinimumeesmärgi võita kuldmedal. Soov oli medal saada tegelikult neljal alal, ka 100 ja 200 meetri jooksus, kus ta finaali ei jõudnud. Paremad tulemused läksid seekord terviseprobleemide nahka, jalad olid nõrgad, lõpuks ei saanud ta korralikult magada. Mis juhtus, ei olegi päris kindel, süüdi võis olla ebaõnnestunud aklimatiseerumine, närvipinge või kehv hommikusöök hotellis.

Võidu toonud kaugushüppe kuuenda katse tulemus 7,43 meetrit tuli Visnapi sõnul tohutust enesekindlusest, kuna kolmandal ja neljandal katsel hüppas ta umbes sama kaugele, kuigi tulemusteks olid vastavalt 7,05 ja 7,00. «Siiski ei tabanud ma pakku ideaalselt, puudu jäi 30 sentimeetrit või rohkem, või ei läinud jalg maandumisel korralikult ette. Maksimaalne lagi võiks olla mul 7,70, kui suudan veel trennis täiustada oma kaugushüppe tehnikat.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles