VIDEOLUGU ⟩ Eripärane mööbel laseb töötajal paremaid poose võtta

Arved Breidaks
, reporter
Copy
Puiduala kompetentsikeskuse Tsenter arendusjuhi Lauri Semevsky sõnul võttis kodukontori töökoha mööblikomplekti arendus aega umbes aasta.
Puiduala kompetentsikeskuse Tsenter arendusjuhi Lauri Semevsky sõnul võttis kodukontori töökoha mööblikomplekti arendus aega umbes aasta. Foto: Arved Breidaks

Võrumaa puidulaboris Tsenter on valmis saanud kodukontoris töötavatele inimestele mõeldud eripärane mööblikomplekt, mis ootab nüüd hakkajat tootjat, kes selle seeriatootmisse viiks.

«Stiimul seda asja arendada tõusetus olukorrast, mis siin kaks aastat on valitsenud, et inimesed on sunnitud või ka tahavad töötada kodus,» rääkis Võrumaa kutsehariduskeskuse puiduala oivakeskuse Tsenter arendusspetsialist Lauri Semevsky. «Võtsime eesmärgiks arendada välja mitmeotstarbeline töölauakomplekt, mis võiks ideaalis sobida ka näiteks maakodusse.»

Kodune büroonurk koosneb muudetava kõrgusega kirjutuslauast, mille taga saab töötada kas seistes, tavapäraselt istudes või pisut lauale nõjatudes. Laua juurde kuulub istepink, mille asendit saab lihtsa lükkega muuta tavaasendist põlvepingiks ja vastupidi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles