Suusaliit lõpetas hooaja: tiitleid tuli ka Lõuna-Eestisse

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Suusahüpetes valiti parimaks juunioriks otepäälane Markkus Alter, kes jäi autasustamisel pildile koos kunagise kahevõistleja Ago Markvardtiga.
Suusahüpetes valiti parimaks juunioriks otepäälane Markkus Alter, kes jäi autasustamisel pildile koos kunagise kahevõistleja Ago Markvardtiga. Foto: Karli Saul / Karli Saul

Suusaliit lõpetas 100. juubelihooaja Tallinna lauluväljakul, kus autasustati parimaid sportlasi, tänati toetajaid ja selle hooaja «100 suusatunni» eestvedajaid. Tiitleid tuli ka Lõuna-Eestisse.

Eelmisel nädalal toimunud pidulikul sündmusel valiti suusahüpetes parimaks meheks Artti Aigro, juunioriks Markkus Alter ja noormeheks Kaimar Vagul. Tublimad naised sel alal olid parima naissportlasena Annemarii Bendi, naisjuuniorina Triinu Hausenberg ja neidude arvestuses Änni Perv.

Kahevõistluses valiti parimaks Kristjan Ilves, parim juunior on Markus Kägu ja noormees Karel Pastarus.

Murdmaasuusatamises valiti parimaks mees- ja naissportlaseks vastavalt Alvar Johannes Alev ja Keidy Kaasiku. Parimad juuniorid olid Kaspar Päärson ja Johanna Udras. Parimaks noormeheks valiti Ralf Kivil ja neiuks Hedvig Altmäe.

Mäesuusatamises valiti parimateks noorsportlasteks Nora Roonet ja Markus Mesila. Meesjuunioriks valiti Laur Mägi, parimaks mees-mäesuusatajaks Tormis Laine ja naiseks Kaytlin Vesterstein. Seeniorite arvestuses oli parim Tarmo Teder.

Freestyle suusatamises valiti hooaja parimaks naissportlaseks Pekingi taliolümpiamängude pronksmedalist Kelly Sildaru ja parimaks meessportlaseks Henry Sildaru. Parimaks noor- ja naislumelauduriks valiti Lissel Raun ja parim mees oli Marten Kikas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles