Tõrva valla kodukohvikute päev pakub tegevust tervele perele

LEPM
Copy
Foto: Tõrva vallavalitsus

Laupäeval alates kella 11-st avavad Tõrva vallas uksed 23 erinäolist kodukohvikut ja garaažimüüki, mis pakuvad põnevat tegevust terveks päevaks.

Varasemalt pole nii palju kodukohvikuid korraga Tõrva vallas uksi avanud ning seekord on palju mõeldud lisategevustele, mis kaasaksid terve pere. Karjatnurmes asuvas Külakohvikus annab etenduse Tsooru külateater, Teeääre kodukohvikus astub külastajate ette Jüri Homenja.

Samuti avab Jahimaja trahteri uksed Tõrva valla värskeim külakogukond – Koorküla külaselts, kus meeleolu loob lõõtsamängija, suuremad külastajad saavad proovida vibulaskmist ning väiksemad loomanukkude ja talismanide meisterdamist. Tõrva Kodus asuvasse Jäätisekohvikusse on kutsutud külla noorte lemmik youtuber Sidni Tomson.

Põnevuseotsijatele pakub närvikõdi Sõdurikohvik, kus huvilised näevad sõjatehnikat, saavad end proovile panna seiklusrajal ja omandada tarvilikke oskusi töötoas. Õhtupoolikul võtavad kohvikus külastajaid vastu metsavennad. Pettuma ei pea ka kirjandusehuvilised – Riidajas avab uksed taaskord Kirjanduslik kohvik Krüsanteem.

Aktiivselt löövad kaasa ka valla noored, nende algatusel avatakse kodukohvikud Tõrvas, Ritsus ja Hummulis ning lisategevuste ja menüü poolest ei jää nad sugugi alla. Tõrva Avatud Noortekeskuse kohvikus Antenn saab proovida raadio saatejuhi ametit ning kaubelda noortelaadal. Kõrvale ei jää ka Ukrainast Tõrva valda saabunud sõjapõgenikud ning linnas asuva Misjonimaja hoovil saab proovida seda õiget Ukraina borši ja pekipirukaid.

Esimest korda avab Tõrva valla kodukohvikute päeval uksed ringi rändav Mulgi sugemetega toiduauto Burgerivanger.

Kõigi kodukohvikutega saab tutvuda Tõrva valla kodulehel ja Facebookis ning kaardi paremaks orienteerumiseks leiab Tõrva valla turisimiinfopunktist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles