Kindral Riho Ühtegi külastas Otepääd

LEPM
Copy
Kohtumine Otepää vallavalitsuses.
Kohtumine Otepää vallavalitsuses. Foto: Monika Otrokova / Otepää vallavalitsus

Neljapäeval külastas Otepää valda Kaitseliidu ülem, brigaadikindral Riho Ühtegi.

Vallavanem Jaanus Barkala juures toimunud kohtumisel arutati lõppenud suurõppusega Siil 2022 seonduvat ning analüüsiti Otepää valla ja kogu piirkonna kaitseplaane. Kokku said lepitud konkreetsed arengusuunad ja tegevused lähiajaks.

«Julgeolekuolukord maailmas on keeruline ning selles tuleb tegutseda läbimõeldult ja eesmärgistatult. Otepää valla ja Kaitseliidu vaheline tõhus koostöö on toiminud juba pikki aastaid ning hetkel on omandanud see veel suurema tähenduse,» sõnas vallavanem Jaanus Barkala.

Sama päeva õhtul toimus volikogu saalis vallakodanikele tutvumisõhtu Kaitseliidu Otepää Malevkonnaga, millel osales samuti Kaitseliidu ülem brigaadikindral Riho Ühtegi. Üritusel räägiti Kaitseliidu olemusest ja tulevikusuundadest. Osavõtt tutvumisõhtust oli rohkearvuline ning Otepää Malevkonnaga liitumiseks avaldas soovi hulk asjalikke ja tublisid otepäälasi. Otepää Malevkond plaanib selliste tutvumisõhtute korraldamist ka edaspidi.

«Kohtumisel sai tähelepanu ka meie lähipiirkonna julgeolekusituatsiooniga seonduv. Ainult üheskoos saame anda kõik oma panuse kodupiirkonna ning Eesti julgeoleku ja turvalisuse tagamisel,» lisas Jaanus Barkala.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles