GALERII ⟩ Purjus juht keeras Põlvamaal kaubiku katusele

Tomi Saluveer
, reporter
Copy

Politsei sai esmaspäeva pärastlõunal väljakutse Põlva valda, kus teelt oli välja sõitnud ning katusele maandunud Renault kaubik. Autojuht oli esialgsetel andmetel raskes joobes. 

Politsei sai väljakutse kell 14.20 Põlva valda Voorekülasse, kus Põlva-Reola tee 17. kilomeetril oli paremale teelt välja sõitnud ja kraavi katusele paiskunud Renault Master kaubik.

Sõidukis viibinud 40-aastane mees oli teadvusel ning suhtlemisvõimeline. «Enne abi saabumist oli mees autost välja saanud,» kirjeldas sündmust Lõuna prefektuuri pressiesindaja Kerly Virk. Meedikud andsid tema sõnul juhile abi, mees oli teadvusel ning väliseid vigastusi tal ei märgatud.

Esialgsetel andmetel oli kaubiku juht raskes joobes. «Politseil on paraku olnud mehega ka varem kokkupuuteid seoses erinevate liiklusrikkumistega, sealhulgas joobes juhtimise tõttu,» sõnas Virk. Joobes juht toimetati Tartu Ülikooli kliinikumi.

Päästeamet vaatas sündmuskoha võimaliku lekke osas üle ning kõrvaldas süttimisohu. Avariiline sõiduk teisaldati Tartu parklasse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles