Avatud südamega jutusaade märkab ja tunnustab

Maarius Suviste
, reporter
Copy
Jutusaate «Tunnike Otepääd» saatejuhtide Merilin Kirbitsa (vasakul) ja Kaidi Pajumaa rõõmsameelsus ja mõnus energia kiirgub ka kuulajateni.
Jutusaate «Tunnike Otepääd» saatejuhtide Merilin Kirbitsa (vasakul) ja Kaidi Pajumaa rõõmsameelsus ja mõnus energia kiirgub ka kuulajateni. Foto: Erakogu

Jutusaatele «Tunnike Otepääd» aluse pannud Kaidi Pajumaa ja Merilin Kirbits tõdevad esimese hooaja lõpus, et kõige eredamalt on meelde jäänud öised materjali lõikamised ning saatekülaliste töökus ja optimism.

See oli eelmise aasta oktoobris, kui Otepää Kultuurikeskuste praegune loomejuht Kaidi Pajumaa ja endine loomejuht Merilin Kirbits alustasid taskuhäälingu formaadis jutusaatega «Tunnike Otepääd». Nad tutvustavad seal valla huvitavaid inimesi ja ettevõtmisi ning kajastavad iganädalasi kohalikke uudiseid ja kultuurisündmusi. Igas saates on külaline, kes ühel või teisel viisil seotud Otepää kandiga.

Rääkides sellest, mis avahooajal saadete tegemisel kõige erilisemalt meelde jäänud on, tunnistab Kirbits, et öised materjali lõikamised.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles