Pere rajas pensioniraha eest koertehotelli

Tomi Saluveer
, reporter
Copy
Tõrva vallas Patkülas avas uksed koertehotell, mille asutaja on Maie Oja. Oma lemmikutega käib ta aktiivselt näitustel ning on valdkonnaga hästi kursis.
Tõrva vallas Patkülas avas uksed koertehotell, mille asutaja on Maie Oja. Oma lemmikutega käib ta aktiivselt näitustel ning on valdkonnaga hästi kursis. Foto: Arvo Meeks

Tõrva vallas elav perekond avas paari nädala eest Lõuna-Eestis haruldase koertehotelli. Patkülas asuvas hoones pakutakse neljajalgsete majutust, aga ka karva- ja küüntehooldust. Elumaja mõõtu hotelli ehitamiseks kasutati teise pensionisambasse kogutud raha.

«Sellised asjad üleöö ei teki,» tunnistas koertehotelli perenaine Maie Oja. «Olen koertehotelli mõtet haudunud kaks-kolm aastat. Aasta tagasi võtsime abikaasaga asja tõsiselt ette ja hakkasime ehitama.»

Oja sõnul sai kõik alguse 2017. aastal, kui ta võttis oma esimese korraliku tõukoera – cardigani walesi korgi. «Koer õnnestus saada korralikust kennelist (tõukoerte kasvatuskoht – toim), kust sain ka edaspidi igakülgset tuge ning peagi hakkasin huvi tundma töö vastu koertenäitustel.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles