Päevatoimetaja:
Arved Breidaks

Kommunikatsiooniekspert: Ukraina tõhus sõjasuhtlus aitab neid võidule lähemale (1)

Copy
Suhtekorraldusfirma Powerhouse töötaja Põim Kama sõnul on kriisid näidanud, kuivõrd vajalik on hästi läbi mõeldud kriisiplaan.

 
Suhtekorraldusfirma Powerhouse töötaja Põim Kama sõnul on kriisid näidanud, kuivõrd vajalik on hästi läbi mõeldud kriisiplaan.  Foto: Tiit Loim

Suhtekorraldaja Põim Kama sõnul on Ukraina kommunikatsioon sõjas olnud järeleandmatu, kuna see on neile ainus võimalus väljuda sõjast võitjana. Venemaa annab oma sisututele sõnumitele kaalu aga nende pideva kordamisega.

Milliseks hindate Ukraina sõjaaja kommunikatsiooni?

Ukraina on president Volodõmõr Zelenskõi juhtimisel tegutsenud väga kindlalt ja jõuliselt. Mitte ainult sõjalises mõttes, vaid ka suhtluses oma vastase, liitlaste ja laiema avalikkusega. Seejuures suudab Zelenskõi iga auditooriumiga õige noodi valida, väljendudes selgelt, arusaadavalt, tugevate sõnumitega ning luues publikule mõistetavaid seoseid. Näiteks toob ta suheldes eri riigijuhtidega võrdlusi just selle riigi ajaloost. Endise näitlejana on Zelenskõi hea avalik esineja ja tal on selja taga väga tugev meeskond.

Tagasi üles