Valga vallavõim kavatseb lasteaedade toitlustaja välja vahetada

Tiit Loim
, reporter
Copy
Sügisel kohtusid Valga lasteaedade hoolekogude esindajad vallavalitsuse ja toitlustaja Gurmann OÜ esindajatega. Firma juht Svetlana Sopi (seisab paremal) selgitas toona, et üks murekoht oli töötajate haigestumine.
Sügisel kohtusid Valga lasteaedade hoolekogude esindajad vallavalitsuse ja toitlustaja Gurmann OÜ esindajatega. Firma juht Svetlana Sopi (seisab paremal) selgitas toona, et üks murekoht oli töötajate haigestumine. Foto: Tiit Loim

Taas esile kerkinud mured Valga lasteaedade toitlustamises on vallavalitsuse viinud uue teenusepakkuja otsimiseni. Firmajuhi sõnul tegelevad teemaga juristid.

Valga vallavalitsus on pidevalt jälginud lasteaiamudilaste toitlustamist Valgas. Rahulolematus tekkis sügisel, kui vallavalitsuseni jõudis lastevanemate avaldus. Selles nõuti linna lasteaedades käijate kvaliteetset toitlustamist, millega toona uus teenusepakkuja Gurmann OÜ polevat piisavalt hästi hakkama saanud. Näiteks heideti ette, et toit hilineb ja osa lapsi tuleb koju tühja kõhuga.

Seni andis vallavõim firmale võimaluse asjad korda saada, ent hiljutised teated on pannud mõtlema toitlustaja vahetamisele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles