Stipendiumisaaja paistab silma nii õpingutes kui spordis

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Noorsportlane Carmen Rääk.
Noorsportlane Carmen Rääk. Foto: Marko Mumm/EKJL

Laupäeval toimunud Valga gümnaasiumi 90. lennu lõpuaktusel anti 11. reaalklassi õpilasele Carmen Rääkile üle Valga gümnaasiumi vilistlaskogu stipendium «Hooandja» – 250 eurot, et anda hoogu tema edasistele õpingutele ning loomingulisele ja teaduslikule tegevusele.

Rääk on kaks õppeaastat õppinud väga headele tulemustele ning järgmine õppeaasta on ta ka kuldmedali kandidaat. Ta on edukalt esindanud Valga gümnaasiumi nii spordivõistlustel kui esinenud kooliüritustel nii klaveripaladega kui ka moderaatorina.

Särtsakale ja silmapaistvale õppurile on kaasõpilased ja kool omistanud koolisisese tunnustuse – aasta spordientusiast 2021.

Sportimise kõrval jätkab Carmen Rääk usinasti õppetööd ja Tartu Ülikooli pürgimist, eesmärgiga teha karjääri TÜ spordimeditsiini ja taastusravi kliinikus. Sihikindel Carmen Rääk on võtnud eesmärgiks jõuda Euroopa- ja maailmameistrivõistlustele.

MTÜ Valga gümnaasiumi vilistlaskogu loodi Valga gümnaasiumi vilistlaskogu tegevuse taaselustamiseks 2017. aasta suvel. Mittetulundusühing on loodud vilistlaste koondamiseks, gümnaasiumi traditsioonide ja vaimsuse kandmiseks ning propageerimiseks. 2018. aastal otsustati hakata välja andma stipendiumi «Hooandja».

Vilistlaskogu ootab kõiki Valga gümnaasiumi vilistlasi endaga liituma ja kaasa aitama kooli käekäigule.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles