Lähipäevil sajab mitmel pool hoovihma

LEPM
Copy
Lähipäevil on oodata hoovihma.
Lähipäevil on oodata hoovihma. Foto: Mati Määrits/Lõuna-Eesti Postimees

Ilmateenistuse prognoosi kohaselt annab lähipäevil kuumus veidi järele ning mitmel pool üle Eesti võib hoovihma sadada.

Ööl vastu teisipäeva on vähese ja vahelduva pilvisusega ilm. Kohati sajab hoovihma ja võib olla äikest, sajutõenäosus on suurem saartel ja Ida-Eestis. Ida-Eestis puhub öö hakul lõunakaare tuul 3-8 m/s, saartelt alates pöördub edelasse ja läände ning tugevneb 5-10, Lääne-Eesti rannikul puhanguti 13 m/s. Õhutemperatuur on 12-17, kohati 19 kraadi. Teisipäeva päeval on taevas enamasti selge või vahelduvate pilverünkadega ning võib hoovihma sadada. Puhub edela- ja läänetuul 6-12, puhanguti kuni 15 m/s. Õhutemperatuur on 18-23, Ida-Eestis kuni 26 kraadi.

Ööl vastu kolmapäeva on Ida-Eestis selge ja vähese pilvisusega sajuta ilm, Lääne-Eestis on vahelduva pilvisusega ilm ning mõnel pool sajab hoovihma. Puhub edela- ja läänetuul 5-11, rannikul puhanguti 14 m/s. Õhutemperatuur on 11-15, meremõjuga rannikul kuni 18 kraadi. Kolmapäeva päeval on vahelduva pilvisusega ilm. Mitmel pool sajab hoovihma. Puhub edela- ja läänetuul 5-10, puhanguti kuni 14 m/s. Õhutemperatuur on 18-22 kraadi.

Ööl vastu neljapäeva on vähese ja vahelduva pilvisusega ilm. Kohati sajab hoovihma. Puhub edela- ja läänetuul 4-9, rannikul puhanguti 13 m/s. Õhutemperatuur on 10-14, meremõjuga rannikul kuni 16 kraadi. Neljapäeva päeval on vahelduva pilvisusega ilm. Mitmel pool sajab hoovihma. Puhub edela- ja läänetuul 5-10, põhjarannikul puhanguti 14 m/s, saartel pöördub pärastlõunal loodesse. Õhutemperatuur on 17-22 kraadi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles