Bolt alustab üleriiklikku ohutuskampaaniat

LEPM
Copy
Bolt kergliikurid Võru linnas.
Bolt kergliikurid Võru linnas. Foto: Tomi Saluveer / Lõuna-Eesti Postimees

Sel nädalal alustab Bolt kergliikuritele suunatud ohutuskampaaniat "Ole linnatänavate kangelane ehk ohutus ennekõike!".

Kampaania eesmärk on juhtida tähelepanu vastutustundlikule liiklemisele ning kutsuda kergliikuritega sõitmisel üles järgima kõiki liiklusreegleid ja ohutusjuhiseid.

Kampaania rõhutab, et kergliikuritega liigeldes on kohustuslik kinni pidada kõikidest liiklusreeglitest ning sõitma peab vastutustundlikult ja teiste liiklejatega arvestades.

"Suvekuud on kõige populaarsem aeg kergliikuritega liiklemiseks. Tahame nende kasutajatele meelde tuletada, et tõukerattasõiduga kaasneb ka väga suur vastutus. Kui tahame linnatänavatel käituda nagu tõelised kangelased, peame arvestama nii enda kui ka kaasliiklejate ohutusega," ütles Bolti tõukerataste Baltikumi suunajuht Eimantas Balta.

"Kampaania käigus tuletame meelde peamised ja väga lihtsad reeglid tõukeratastega sõitmiseks: nendega võib sõita ainult üksi, kaine peaga ning järgides kõiki liiklusreegleid. Sõidu lõppedes tuleb tõukeratas parkida korrektselt, et see ei häiriks teisi kaasliiklejaid," lisas Balta.

Kampaania sõnum on eksponeeritud välimeedias, veebis, sealhulgas sotsiaalmeediakanalites ning kampaania kestab kuni augustikuu keskpaigani.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles