Politsei tabas Põlvamaal roolist kaks joobes rallifänni (1)

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Politsei-poolne rallioperatsiooni juht Andrus Reimaa ütles, et politseitöö liiklusturvalisuse ja avaliku korra tagamisel jätkub intensiivselt.
Politsei-poolne rallioperatsiooni juht Andrus Reimaa ütles, et politseitöö liiklusturvalisuse ja avaliku korra tagamisel jätkub intensiivselt. Foto: Kristjan Teedema

Lõuna-Eesti teedel liiklust rahustades on politsei tabanud juba kaks rallifänni, kes olid joobnuna autoroolis.

Ööl vastu neljapäeva jäi Forus Security turvapatrullile silma ühel Kanepi valla põllul sõitev maastur. Politsei tuvastas, et sõiduki roolis oli rallit vaatama tulnud poolakas, kel mõõdeti üle kahepromilline joove. Mees viidi kainenema ja juhtunu uurimiseks alustati kriminaalmenetlust.

Neljapäeva ennelõunal tagurdas üks testkatsele tulnud sakslane aga samas vallas matkaautoga teisele sõidukile otsa. Kohapeal selgitas patrull välja, et seegi juht oli alkoholi tarvitanud. Tema suhtes alustati väärteomenetlust.

Politsei-poolne rallioperatsiooni juht Andrus Reimaa ütles, et politseitöö liiklusturvalisuse ja avaliku korra tagamisel jätkub intensiivselt ning neil päevil on Lõuna-Eesti teedel ja tänavatel sajad politseinikud ja abipolitseinikud, samuti kolleegid Soome, Läti ja Leedu politseist. Liiklust rahustatakse ka mobiilsete kiiruskaameratega.

«Kui keegi liiklejatest märkab meie teedel kahtlasi manöövreid tegevat sõidukijuhti, kes võib olla joobes või ka mõnd arutult ringi kihutavat autojuhti, andke sellest kindlasti numbril 112 teada. Ohtlike autojuhtide liiklusest kõrvaldamise läbi võib päästetud saada kellegi elu,» kutsus politseijuht üles turvalisuse tagamisele kaasa aitama.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles