Rääbisesõbrad saavad kokku Kasepääl

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Toomas Ojasaar
Toomas Ojasaar Foto: Mati Määrits

Tippkokad näitavad pühapäeval Peipsi ääres Kasepääl, mida head-paremat saab valmistada rääbisest​.

Neljandal rääbisefestivalil näitavad oma oskusi tippkokad. Festivaliplatsil on end üles seadnud Grand Chef Emmanuel Wille, YliCooli peakokk Urpo Reinthal, Lendava Laeva peakokk Martin Laiapea ning grillikunstnik Hannes Loopere.

Avatud on toiduvalmistajate müügikohad, kus peale rääbise pakutakse ka muud maitsvat, mida Peipsi ääres tehakse.

Treenida saab spinninguviset. Lisaks on kohal miniloomaaed koos ponisõiduga.

Esinevad Põltsamaa linnaorkester, lõõtsakuningas Toomas Ojasaar ja ansambel Kukerpillid.

Päeva juhib Linnateatri näitleja Mart Toome.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles