Getter Jaani kontsert lõppes duetiga

Gretel Juhansoo
, suvereporter
Copy
Laulu viimase refrääni ajal jooksis laulja juurde tema tütar, keda süles hoides said lauldud viimased sõnad.
Laulu viimase refrääni ajal jooksis laulja juurde tema tütar, keda süles hoides said lauldud viimased sõnad. Foto: Gretel Juhansoo

Võrumaal Käo-Hansu talus Emmaroosi moesõul esinenud laulja Getter Jaani etteaste järel kõlas lõputuna tundunud aplaus. Pärast kummardust hakkasid taluõuel kostma aga hüüded «Korrata! Korrata!».

Nii ei jäänud lauljal muud üle, kui uuesti mikrofoni taha asuda ja lauluviis üles võtta. Seekord palus Jaani aga publiku abi: «Kas kellelgi soovilugu on?» Pärast tagasihoidlikku vaikust väljendas üks naine oma soovi, lauldes ette jupikese laulust, mida oli ilmselt kontserdi ajal oodanud.

Laulja ja teda saatev pianist võtsidki soovitud muusikapala üles. Selgus, et tegu oli lauluga «Mitu mind». Liigutav lauluviis pani publikut hoolikalt kuulama ja muusika rütmis kaasa õõtsuma.

Viimase refrääni ajal tabas Getter Jaanit aga üllatus: lavale jooksis tema tütar, kes puges emale sülle. Samal ajal kõlanud laulusõnad «Kui ma vaatan sind, siis näen mitut mind» tegid silmad märjaks nii mitmel kuulajal-vaatajal kui lauljal endal. Sedasi lõppeski kontsert pisaraid kiskuva duetiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles