VIDEOLUGU ⟩ Öölaat tõi tuhanded Hargla hämarasse imemetsa

Arved Breidaks
, reporter
Copy
Uma üülaada korraldajad Merike Uuetoa (vasakul) ja Piret Puhalainen on tulemusega väga rahul ning tänavad selle eest tervet kogukonda.
Uma üülaada korraldajad Merike Uuetoa (vasakul) ja Piret Puhalainen on tulemusega väga rahul ning tänavad selle eest tervet kogukonda. Foto: Arved Breidaks

Ligi 4000 inimest leidis laupäeva õhtuhämaruses tee Hargla kooli metsas toimunud Uma üülaadale, kus muusika, inimeste rahulik meeleolu ja suurepärane suveilm moodustasid vastupandamatu kokteili, mida on seal metsa all kokku segatud nüüd juba neli aastat.

«See on üks väga erakordne, muinasjutuline elamus. Ei ole pelgalt laat, vaid siin on kokku põimitud muusika, kauplejad, hea toit, mõnus tegevus ja seltskond,» lausus laada üks korraldajaid Merike Uuetoa.

Läbi laadavärava astunud inimesi võttis vastu valgustite ja dekoratsioonidega kaunistatud männik, kus oli telgi üles löönud umbes 70 kauplejat. Päevastele laatadele omast kaupmeeste üksteisest ülehõikumist sel laadal kõrva ei hakanud, mille asemel lõid melule fooni Triinu Tauli ürgsed rütmid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles