Kanepis algas kauaoodatud suurkaupluse ehitus

Mati Määrits
, reporter
Copy
Praegu on käsil maa-alused tööd: torude paigaldus ning kannvundamentide ehitus.
Praegu on käsil maa-alused tööd: torude paigaldus ning kannvundamentide ehitus. Foto: Mati Määrits/Lõuna-Eesti Postimees

Kanepi keskuses hakkavad piirjooni võtma rajatava Konsumi mõõtmed – ehitajal on käsil maa-alused tööd. Algul välja käidud aasta lõpu asemel on valmimistähtaega nihutatud kahe kuu võrra edasi.

«Meie anname endast kõik, et saaksime varem. Aga kas varem jõuame, sõltub tarnetest. Seoses sõja ja muuga on materjalid kõvasti kallimaks läinud, samuti on pikenenud tarneajad. Võib juhtuda suvalisi asju, mis ehituse valmimist võivad pidurdada, näiteks ei jõua mingi agregaat kohale,» põhjendas OÜ Tesron Ehitus objektijuht Kasper Hõrak lepingulise tähtaja nihutamist 2023. aasta veebruarisse.

Coop Põlva tarbijate ühistu juhatuse esimees Kristo Anderson on siiski sihiks võtnud aasta lõpu. «Põlva Maksimarketi saime 1. novembril kätte, kuigi ehitustähtaeg oli 1. detsember. Ning 1. detsembril avasime juba poe. Ehitamine ja sisustamine käivad lõpus ikka käsikäes. Kas või külmaseadmeid saab hakata juba aegsasti paigaldama,» märkis ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles